Bugun...



Ali Karaoba '' Elimi Değil Gövdemi Taşın Altına Koymak İçin Aday Adayıyım''

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak İl Başkanı Dr. Ali Karaoba milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 24-12-2022 22:37

Ali Karaoba '' Elimi Değil Gövdemi Taşın Altına Koymak İçin Aday Adayıyım''

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Başkan Dr. Karaoba başkanlıktan istifa ederek milletvekilliğine aday olacağını açıklayacağı basın toplantısını yapacağı parti binasında ki kalabalık partili topluluğundan kaynaklanan yoğunluk nedeniyle açıklamayı caddede yapmak zorunda kaldı.

 Karaoba yaptığı basın açıklamasında “elimi değil gövdemi taşın altına koymak için aday adayıyım”dedi.

 26 Şubat 2020 tarihinde yapılan İl Kongresi ile delegelerimizin takdiri sonucu il başkanlığına seçildikten sonra 3 yıldır yönetimle birlikte çalışmalara aralıksız şekilde devam ederek sahada CHP’yi bir adım daha ileriye götürebilmek için çalışıyoruz diye Dr. Ali Karaoba  ‘’Siyasi partilerin gücü, örgütün gücünden gelir. Örgütü merkeze koyan liderler her zaman daha başarılı olmuşlardır. Örgütün gücüne güvenen , 2. Dönemdir örgütün taktiri ile il başkanlığı yapan bir kardeşiniz ve yol arkadaşınız olarak hepinizi tekrar saygıyla selamlıyorum. Uşak İl Örgütü olarak aktif siyaseti kendi evimizin önünü süpürebilmek olarak gördük. Bu bağlamda yaptığımız çalışmaların sonucunda; CHP olarak Uşak İlindeki en yüksek üye sayısına ulaştık. Tüm ilimizin mevcut sandık bölgesi ve köylerinde eksik üye bırakmadık. Kadın üyesi olmayan köy bırakmama hedefimize %95 oranında ulaştık. Genç üye sayısını % 100 arttırdık. Avukat üye sayısını artırarak tüm okullarımızda bir avukat görevlendirdik. Amacımız gününde yada olası erken seçimde sandıklarımıza sahip çıkmak” dedi.                 

Gün parti içinde suçlu arama “ESKİ CHP-YENİ CHP” deme günü değildir

Karaoba, “Gün artık iktidar olma günüdür. Gün, içimizdeki enerjiyi birbirimize harcama günü değildir. Gün, birbirimizi eleştirme, kişiler üzerinden siyaset yapma günü değildir. Gün parti içinde suçlu arama “ESKİ CHP-YENİ CHP” deme günü değildir. Gün Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu‘nun paylaştığı II. Yüzyıla Çağrı vizyonunu hayata geçirme günüdür. Gün, ”CHP bana ne verebilir?” değil Ben partime ne verebilirim deme günüdür. Gün Altı oka sahip çıkma günüdür” diye belirtti.              

Taşın altına elimi değil gövdemi koyabilmek için adayım

Uşak’ta Cumhuriyet Halk Partisini birinci yapmak için İl Başkanlığından istifa ettiğini belirten Ali Karaoba, “Milletvekili Aday Aday’ı olmak için İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Bu ülkenin umudunu kırdılar, Yeni bir umuda ihtiyaç var, İlk seçimde Cumhuriyet halk Partisi’nin sizlerin Uşakta umudu olabilmek için adayım. Taşın altına elimi değil gövdemi koyabilmek için, tüm mücadelelerde ön safta durabilmek için Milletvekili adayıyım. Küskünlükleri, dargınlıkları, bireysel beklentileri bir kenara bırakarak Merkeze Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin kazanımlarını koyarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına katkı için adayım. Seçimde örgütünün kılavuzunda sıkılmadık el çalınmadık kapı gidilmedik köy bırakmamak, Gece gündüz çalışıp Uşakta Cumhuriyet Halk Partisini birinci parti yapmak için adayım. Uşağımızın Türkiye’de artık hak ettiği değeri alabilmesi için, Ankara’da Uşak’ın sizlerin gür sesi olabilmek için Milletvekili adayıyım” ifadelerinde bulundu.               

Sandıkta savaşan, sokaktan barışan bir partinin evlatlarıyız             

Ali Karaoba, “Değerli arkadaşlar, benden sonra aday adaylığını açıklayacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Bu hizmet yarışında ; Aday belirleme yöntemi ne olursa olsun, partimiz neyi uygun görürse kabul edip partimin emrinde olduğumu belirtmek isterim. Bizler sandıkta savaşan, sokaktan barışan bir partinin evlatlarıyız. Yıllardır partilileri merkeze koyan, örgütüne ve sandığa güvenen biri olarak ön seçim diyorum” dedi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER UŞAK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI