Bugun...



Uşak Güne Fabrika Yangını İle Uyandı

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada çıkan yangına çok sayıda ekip ile müdahale ediliyor

facebook-paylas
Tarih: 26-08-2022 11:14

Uşak Güne Fabrika Yangını İle Uyandı

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde iplik ve battaniye üretimi yapan bir fabrikasının boyahane bölümünde savak saat 06:45 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangının ihbar edilmesinden sonra  olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede büyüyerek fabrikayı saran yangına Uşak OSB itfaiye ekibi, Uşak belediyesi, Gediz belediyesi, Ulubey belediyesi, Karma OSB itfaiye ekibi, özel idareye ve şirketlere ait şu tankerleri ile müdahale ediliyor.

Jandarma çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralanma ve zehirlenme ihtimaline karşı 112 ambulansları yangın bölgesinde hazır bekletiliyor.

Olay yerinde gelerek yetkililerden bilgi alan Uşak Valisi Turan Ergün yaptığı açıklamada "Bu sabah organize sanayi bölgemizde bir iplik fabrikamızda yine bir yangın ihbarı aldık. Gerek Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nin kendi itfaiyesi, Uşak Belediyesi İtfaiyesi, yine özel sektörümüzün itfaiye, inşaat, diğer ilçe belediyelerinin tamamı müdahale ettiler. Müdahalede herhangi bir sorun yok ama tabi hava ve iklim şartlarının da etkisiyle ve geri dönüşüm iplik fabrikası bunlar hep elyaflar yanmaya hazır madde. En küçük bir şeyde yanıyor. Bir hafta içinde bu ikinci yangınımız. Yine en büyük sevinç kaynağımız can kaybı olmaması. Şu an ekipler bütün gücüyle yangını söndürmek için mücadele ediyorlar ve müdahale ediyorlar. Özellikle fabrikanın makine kısmına geçmemesi için uğraşıyoruz." dedi.



HABER VİDEOSU








Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI