Bugun...



Uşak’ta Akıl Almaz Kaza 2 Ölü, 1’i Ağır 2 Yaralı

Uşak’ta Güre Köyü kavşağında otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1kişi ağır toplam 2 kişi yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 14-10-2022 09:12

Uşak’ta Akıl Almaz Kaza 2 Ölü, 1’i Ağır 2 Yaralı

İzmir – Uşak Karayolu Güre Köyü rampasında bulunan kavşakta O. Y. isimli sürücü kullandığı  45 TA 8350 plakalı otomobil ile aynı istikamette seyir halinde olan 45 yaşında ki A.U. idaresinde ki 63 F 1548 plakalı FVC yüklü kamyona arkadan çarptı.

Kazanın ihbar edilmesinden sonra olay yerine Polis, Jandarma, İtfaiye ve 112 Acil Yardım Ambulansı sevk edildi.

Kaza yerine ulaşan ekipler hurda yığınına dönen otomobilde yolcu olarak bulunan Umut Yeğen ve Ayşe Aktürk olay yerinde hayatı kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan  S.A. ile hafif yaralı olan sürücü O. Y.  ilk müdahalesi sonrası ambulansla hastaneye kaldırılırken,  kaza nedeniyle aksayan trafik akışı tek şerit üzerinden kontrollü olarak verildi.

Cumhuriyet savcısının kaza yerinde yaptığı inceleme sonrası araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden  Umut Yeğen ve Ayşe Aktürk itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak cenaze aracı ile Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.



HABER VİDEOSU








Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI