Bugun...



Uşak’ta Görünmez Kaza, Tüfek Ateş Aldı, Arkadaşı Öldü, Kendisi Tutuklandı

Uşak’ta gece saatlerinde meydana gelen olayda, arkadaşının elindeki av tüfeğinin ateş alması sonucu ağır yaralanan 18 yaşındaki genç yaşamını yitirirken, arkadaşının ölümüne neden olan 17 yaşında ki P.A. isimli genç tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 31-01-2021 20:28

Uşak’ta Görünmez Kaza, Tüfek Ateş Aldı, Arkadaşı Öldü, Kendisi Tutuklandı

Edinilen bilgiye göre olay 30 Ocak 2021 tarihinde gece saatlerinde  Uşak’ın  Fatih Mahallesi, 1. Öner sokakta meydana geldi.

18 yaşındaki Ramazan Altıner isimli genç 4 arkadaşı ile birlikte evde sohbet etmek için bir araya geldi. Evde 5 arkadaşın sohbet ettiği sırada merak ederek evde bulunan ev tüfeğini eline alan 17 yaşında ki  P.A.’nın tüfeği incelemeye başladığı sırada ateş alan av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği 18 yaşında ki Ramazan Altıner ağır yaralandı. Silah sesinin duyulması üzerine yapılan ihbardan sonra olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Yardım Ambulansı sevk edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ramazan Altıner daha sonra ambulans ile Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Ramazan Altıner’in yakınları sinir krizi geçirdi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ramazan Altıner hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, kazayla arkadaşını vuran P.A. ve olay sırasında evde bulunan 3 kişi ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 gençten P.A, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, A.A, F.D. ve B.A. ise serbest bırakıldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI