Bugun...



Uşak’ta Kaza 1 ölü, 1’i Ağır, 3 yaralı

Uşak’ta sabah saat 09:30 sıralarında Kuzey Çevreyolu Çokkozlar kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken,1i ağır3’i kişi yaralandı

facebook-paylas
Tarih: 22-12-2022 13:32

Uşak’ta Kaza 1 ölü, 1’i Ağır, 3 yaralı

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre kaza sabah saat 09:30 sıralarında Şehit Feridun Alabaş caddesi ile Kuzey Çevre yolu kavşağında meydana geldi.

Yılmaz Avcı (38) isimli sürücü kullandığı 43 AAF 422 otomobili ile Paşacıoğlu köyünden Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine gitmek için yola çıktı.

Sürücü Yılmaz Avcı kullandığı 43 AAF 422 otomobil ile Kuzey Çevre yoluna çıktığı sırada, Kuzey çevre yolundan ilerleyen sürücüsü henüz bilirlenemeyen 06 NRY 06 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazayı görenlerin ihbarı sonrası olay yerine polis, ve 112 acil yardım ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan ekipler 43 AAF 422 otomobilde yolcu olarak bulunan ve araçtan fırlayan Özlem Avcı (42) hayatını kaybettiğini belirlerken,  kazada yaralanan sürücü Yılmaz Avcı ile 06 NRY 06 plakalı otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan O.E. (41) , M.F.G. (39) yaralılar ilk müdahalesi sonrası ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Kaza sonrası 06 NRY 06 plakalı otomobil sürücüsünün olay yerinden kaçtığı ve otomobilin kırmızı ışık ihlali yapması sonucu meydana geldiği iddia edildi.

Ola sonrası kaçan sürücünün yakalanması için polis çalışma başlattı.



HABER VİDEOSU








Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI