Bugun...



Uşak’ta Tekstil Deposunda ki Yangını Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor

Uşak’ta Deri Karma Sanayi bölgesindeki bir tekstil deposuna belirlenmeyen nedenle yangın çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor

facebook-paylas
Tarih: 18-11-2022 02:05

Uşak’ta Tekstil Deposunda ki Yangını Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor

Uşak Karma Deri Karma Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasına ait 4. cadde de yaklaşık 4 bin ton ham maddenin bulunduğu depoda  saat 21.15 sularında nedeni henüz belirlenmeyen sebepten dolayı yangın çıktı.

Yangın ihbar yapılması üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

Rüzgarın etkisiyle  kısa sürede büyüyen yangına Uşak Karma Deri Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra Uşak Belediyesi itfaiye ekipleri ile müdahale ediliyor.

Yangını söndürmek için iş makineleri marifeti ile deponun duvarları yıkılarak itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilirken, beton mikserleri ilete deponun çatı kısmında müdahale ediliyor.

Olay yerine gelerek İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz ve Uşak Belediyesi İtfaiyesi Müdürü Kudret Aydın'dan bilgi alan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün yaptığı açıklamada yangına müdahale edildiğini belirterek, yangın hakkında bilgi verdi.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, "hakikaten böyle bir yangınla ilgili konuşmak istemiyoruz ama maalesef uzun aradan sonra bir iki ay hiç yangın olmamıştı. Bugün Karma Organize Sanayi Bölgemizde maalesef akşam sat 9 civarında yangın haberini aldık. Burada bir elyaf fabrikamızın bitişik 3 deposunda yangın meydana geldi. Şu anda itfaiye ekipleri arasözler müdahale ediyor ama tabi bugün günün birazda rüzgarlı olmasıyla birlikte birde bunlar yanıcı elyaf malzemesi maalesef bu yangınları yaşıyoruz. Yine dediğimiz gibi burada bu kısım depo kısmı Allah’tan içeride iç kimse yoktu, çalışanda yoktu. Herhangi bir can kaybı yok. Ben değerli iş insanımıza geçmiş olsun diliyorum" ifadelerini kullandı.



HABER VİDEOSU








Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI