Bugun...



Anemon Otel, 25’inci Halkasını Uşak’ta Törenle Hizmete Açtı

Türkiye’de çeşitli lokasyonkarda birçok otele sahip olan Anemon Oteller zinciri Uşak’lı Avukat ve İş insanı Vedat Atak’ın girişimiyle Uşak’ta açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 26-12-2022 17:26

Anemon Otel, 25’inci Halkasını Uşak’ta Törenle Hizmete Açtı

Uşak’ın tanınmış avukatlarından ve iş insanı Vedat Atak’ın girişimleri ile Uşak merkezde kurulu olan otelin açılışı, Uşak Valisi Turan Ergün ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Ülke Çapında Turizm Ve Konaklama Sektöründe Önemli Bir Marka Olan Anemon Oteller Zinciri Uşak’ta 4 Yıldızlı Beşi Suit Olmak Üzere 70 oda, Toplantı Salonları, Spa, dünya Mutfağının ve Yöresel Lezzetlerin Güzel Örneklerini Sunan Restoran bulunuyor.

Kendine ait 50 araçlık otopark ile konfor ve huzur içinde Uşak’ta konaklamak isteyen herkesin hizmetine girdi.

Başarılı bir avukatlık kariyerinin yanı sıra önemli yatırımlara da imza atan Uşaklı Avukat Vedat Atak bu yatırımla memleketine, uşak’a kurumsal ve profesyonel bir konaklama tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek Uşak’a gelen veya Uşak’ta konaklama ihtiyacı hisseden herkesin gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceği bu otelle onlarca kişiye de iş imkanı sunmanın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını belirtti.

Anemon Otel, 25’inci halkasını Uşak’ta törenle hizmete açtı.

Türkiye’nin son yıllarda turizmde yaptığı yatırımlarla öne çıktığını ifade eden Atak, 2022 yılında 46 milyondan fazla turiste ev sahipli yapan ülkemizin tarihi, turistik, arkeolojik ve kültürel değerleriyle öne çıkan şehirlerinden birinin de Uşak olduğunu belirterek Uşak’ın turizm ve konaklama sektöründeki payını attırmak için gerekli alt yapıyı oluşturmak ve bu alanda nitelikli istihdamı sağlamak adına anemon markasıyla yola çıktığını belirterek açılış törenine katılan protokol üyelerine teşekkür etti.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün; “Uşak’ta eksikliğini en çok hissettiğimiz konuların başında konaklama eksikliği geliyor. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası 1891yılında kurulmuş. Uşak’ın çok eski bir sanayi geçmişi olmasına rağmen hizmet sektörü yok. Sanayi ve yatırım birbirine girmiş durumdadır. Uşak’ın kültürel ve turistik değerlerini ilimizde ve ilimiz dışında da tanıtmak zorundayız. Yatırımcı Vedat Bey’e, Anemon Otel yöneticilerine, restoran yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE BÖLGESİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI