Bugun...



Uşak'ta Gerçeğini Aratmayan Deprem, Yangın ve Tahliye Tatbikatı Yapıldı

Uşak'ta Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tatbikatı gerçeğini aratmadı

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2022 21:04

Uşak'ta Gerçeğini Aratmayan Deprem, Yangın ve Tahliye Tatbikatı Yapıldı

Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) 18. Bölge öncülüğünde İzmir, Manisa ve Uşak'tan UMKE ekipleri ile AFAD,  TCDD, İHH, itfaiye, 112 ekipleri ve polis ekiplerinin katıldığı deprem tatbikatında Uşak Tren Garı'nda deprem, yangın ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Senaryo gereği Uşak’ta meydana gelen deprem sonrası bir yolcu treninin raylardan çıkması nedeni ile meydana gelen kazada çok sayıda yolcu yaralanırken, trende yangın çıktı.

Deprem alarmının verilmesinden sonra tren kazasının meydana geldiği istasyona AFAD, UMKE, TCDD, İHH, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Trende çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, trenin sıkışan kapıları AFAD ekipleri tarafından kesilerek açıldı.

Tren kazasının meydana geldiği bölgeye sevk edilen Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) Ekipleri senaryo gereği trende yaralanan yolculara ilk müdahaleyi yaparak, seldeler ile belirlenen triaj alanına  taşıdı.

Triaj alanında sağlık ekiplerince yaralıların öncelik durumlarına göre verilen kodlara göre ambulanslarla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.



HABER VİDEOSU








Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE BÖLGESİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI