Bugun...



Vizyoner Genç, Uşak’tan Sonra Büyükşehirlere Göz Dikti

Uşak’ta gayrimenkul sektörüne yeni bir vizyon kazandıran genç girişimci, gözünü büyükşehirlere dikti ve üçüncü şubesini çok kısa bir sürede Ankara’da açtı

facebook-paylas
Tarih: 03-05-2023 15:35

Vizyoner Genç, Uşak’tan Sonra Büyükşehirlere Göz Dikti

Uşak Haberleri - Asker bir baba ve sağlıkçı olan bir annenin evladı olarak Ankara’da dünyaya geldi. 18 yaşında, Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde okumak için Uşak’a gelen Mehmet Konuralp Yılmaz, ailesinin üstünden bir yük almak için sekreter ve temizlik görevlisi olarak Uşakta ilk evini kiraladığı emlak ofisinde çalışmaya başladı. Okumak için geldiği Uşak’ta hem şehir genelinde çalıştı. Hem emlak ofisinde sürekli gözlemler yaptı. Vizyon sahibi genç girişimci, kendisi gibi okumak için Uşak’a gelen öğrencilerin ev tutmakta ve doğru eve ulaşmakta zorlandığını fark ederek, bu eksiklikleri ortadan kaldırabileceği düşüncesi ile yaklaşık 1 yıl çalıştığı emlak ofisinden ayrılarak 19 yaşında kendi şirketini kurdu. 

İnternet üzerinden güvenilir bir şekilde yıllık eşyalı apartlar kiralamasını sağlamak için Apart Sepeti’ni kuran Mehmet Konuralp Yılmaz, Uşak’ta ki emlak anlayışına yeni bir soluk getirdi ve yeni aynı zamanda bir akım da başlatmış oldu.

Mehmet Konuralp Yılmaz, Uşak’ta kurduğu Apart Sepeti ile hali hazırda 520 apartın kiralanmasıyla ilgilenirken, hızını alamayarak 2.şubesini açıp daire ve arsa satma konusunda da yenilikçi hareketler ile yeni bir akım başlattı. Uşak’ta aktif olarak çalışan bölge müteahhitlerinin güvenini kazanarak İnşaat halindeyken proje satış ofisleri kurarak anlaştığı müteahhitlerin dairelerini başarılı bir şekilde satmaya başlayan Mehmet Konuralp Yılmaz gözünü bu defa büyük şehirlere dikerek 23 yaşında doğup büyüdüğü Ankara’da da başarılı olacağını düşünerek Çankaya Çukurambar’a da 3. Şubesini  açtı.

Genç girişimci kardeşimiz, şehrimizin gururu Mehmet Konuralp Yılmaz’a ticari hayatında başarılar diliyoruz







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE BÖLGESİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI